Украса и организиране на детски рожден ден във Варна

Все по актуално стана да се ползва фирма за украса за рожден ден и за бутикова декорация. Правят се специални тематички парти маси или кенди бар както се наричат още където се поставя тортата, има сладки неща – мъфини, бисквитки, меденки, целувки, френски макарони, кейк попс и какво ли още не. Слагат се още кутийки с пуканки, декорирани сокчета и водички. Прави се пинята, понякога обемни цифри и книги за пожелания. Много красиво се полувача да има кът за снимки (фотокът) където се снимат рожденика с приятелите му.

 

За детски рожден ден ден на плажа или в заведение с градина и на открито може да поискате съвети от агенция за организиране на детски рождени дни (детска парти агенция варна). Ние ще ви насочим при избор на място за детски рожден ден на плажа, за детски рожден ден в парка.

 

Ще ви помогнем при избора на тема за рождения ден. Ще предложим сладкарница за торта и сладки неща.

Балони, аниматори, детски диджей, детско караоке, детска дискотека, украса- всичко оставете на нас- детска парти агенция варна.

Преслагаме детски партита на басейн. Тематични партита- рожден ден с принцеси, любим герой, еднорог, мики и мини маус, пиратско парти.

Предлагаме и професионален фотограф за събитието.