За нас

В душата на WaterLily се крият над тридесет креативни и всеотдайни професионалисти, готови да направят от Вашия повод истински празник.

Стилни и забавни водещи и DJ, задоволяващи и най-нестандартните Ви предпочитрания. Фотографи и видео-оператори, запечатващи от птичи поглед всеки красив момент от най- важния ден. Флористи и декоратори, превръщащи интерьора в приказен сюжет. Хостеси и технически лица, контролиращи всяка секунда от празничния ден.

Защо ви трябва сватбена агенция

Организирането на сватба не е толкова лесно, колкото си мислите. Изисква много време и усилия- проучване на флористи, диджеи, материали. В много случаи булките започват да се лутат между различни визии, които са гледали и харесали. И в един момент стилове и цветове се смесват, а резултата не е задоволителен.

С цел да се икономисат средства, с организация се занимават

майки, сестри, приятелки. В повечето случаи те са без опит и от гости се превръщат в служители.

Една сватбена агенция спестява всички тези усилия и

организира сватбата професионално.

В много случаи Ви спестяваме пари:

-със съвети и насоки

-с икономисване на време

-спестяваме неври и притеснения

Сватбеният агент не взема решения, той ви помага в избора.

Сватбеният агент консултира, дава съвети, идеи. Той е спойката между отделните елементи и подизпълнители. Търси и предлага различни варианти,  докато вие сами изберете това, което най-добре се доближава до представите Ви за Вашето събитие и отговаря на бюджета Ви.Защо да изберете нас

Оставете се в професионални ръце, за да получите мечтаната

сватба и да се насладите  на Вашия

специален ден

Независимо дали имате ясна визия за вашата мечтана сватба и просто изисквате изпълнение на вашите идеи или желаете да разработим изцяло нова концепция със свежи идеи, нашата работа е вие, вашето семейство и приятели да почувствате, че вашата сватба е израз изцяло от вас и индивидуалността и стила ви.


Ние предлагаме пълна услуга за планиране на сватба по ваша поръчка. От малки, интимни сватби до големи, екстравагантни афери, ние можем да ви помогнем да проектирате, планирате и изпълните вашите перфектни сватбени тържества.