Услуги

Цялостно планиране, организиране и координиране


Цялостна или частична организация на Вашия сватбен ден и свичко свързано с него, като се започне от планиране на сватбения ден, избор на място за изнесения ритуал, избор на ресторант, избор на църква и ритуална зала, подбор на сватбени цветове и тема на сватбата. Изготвяне на сватбен бюджет и план за самия ден. Идеи и съвети за гладко протичане на сватбения ден влизат в Сватбени услуги.

Ръчно изработени покани и аксесоари


Индивидуални и дизайнерски ръчно изработени покани, чаши, книги за пожелания, кутий за пари, тейбъл картички, номера за маси, разпределителни табла, подаръци за гости, пръстени за салфетки, възглавнички за халки, съобразени с тематиката и цвета на Вашата сватба.

Сватбена декорация


Декориране на изнесен ритуал, украса в църква или ритуална зала, младоженска маса, маси за гостите и украса на цялата зала. Изпипване на най- малкия детайл зампостигане на един цялостен луксозен изглед.

Флористика с естествени и изкуствени цветя


Богат избор и идеи за аранжиране и декорация с естествени и/ или изкуствени цветя. Нестандартни идеи, които ще направят и най- малкия детайл впечатляващ.

Водещ и DJ


Правилният избор на диджей и водещ е гаранция за истинско сватбено тържество, което ще остави трайни спомени. Агенцията работи с най- известните и предпочитани имена в бранша. Ще направят Вашата сватба изискана, забавна и неповторима.

Избор на локация


Пълна информация и съдействие при избор на ресторант, изнесен ритуал, локация за снимки, ритуални зали и църкви. Ние ще Ви информираме за цени на сватбени куверти, брой места в залата и такси за внасяне на алкохол.

Музикални програми и изпълнители


В зависимост от стила на сватбата, музикалното оформление дава неповторим акцент. Агенцията Ви предлага широка гама от артисти и музиканти- от класически инструменти, през модерни и джаз формации, така и автентични български. Различни артистични програми, нестинарки, огнено шоу, синхронно плуване, акробатични номера. Ако искате сватбата Ви да бъде бляскава може да присъстват известни водещи, комици и музиканти.

Изнесени ритуали


Изнесеният ритуал внася свежия акцент във всяка сватба. Красива природа, подходяща декорация и вдъхновяващ сценарий, написан специално за Вас. Сватбени услуги от WaterLily.

Фото и видео заснемане


Сватбена фотография оставя спомен за цял живот. За това е от изключително значение правилния подбор на добър професионалист. Агенцията предлага и разнообразни варианти за видео заснемане- на земята, с летателни машини- дрон, под водната повърхност и във въздуха.

Грим и прическа


Гримът и прическата са последните щрихи във визията на булката, но са от съществено значение. Всяка булка желае да е най- красивата в специалния си ден. Ще ви осигурим гримьори и фризьори, които да се погрижат да изглеждате перфектно.

Наем на сватбен автомобил


Предлагаме уникални сватбени автомобили- луксозни и класически ретро автомобили, лимузини, каляски и коне.

Сватбено облекло и аксесоари


Работим с най- известните булчински бутици и дизайнери, които ще се погрижат да изберете Вашата рокля и костюм.

Торти и сладки изкушения


Сватбената торта трябва да бъде впечатляваща и нашите сладкари ще се погрижат за това. Богат избор на сватбени торти и бутикова изработка. Възможност за дизайн по ваше желание и проект.

Тематични и забавни кътове


Тематиката на сватбата внася свежа нотка и я прави запомняща се. Ще направим за вас кътове за снимки, който ще оставят траен спомен у Вашите гости, сладък бар да подслади семейния Ви живот.

Момински и ергенски партита


Ще се погрижим да прекарате последната си вечер като неженени по един незабравим начин.

Тематични и забавни кътове


Тематиката на сватбата внася свежа нотка и я прави запомняща се. Ще направим за вас кътове за снимки, който ще оставят траен спомен у Вашите гости, сладък бар да подслади семейния Ви живот.